O poveste.

o poveste

Era o seară friguroasă de Ianuarie, ieşisem cu nişte prieteni şi am intrat într-un bar să ne încălzim la un vin. Acolo l-am întâlnit… întâmplător? Interesant, genul de tip care te face să te simţi în largul tău, fără să fii stânjenită, fără să gândeşti de două ori următoarea mişcare sau următorul răspuns. Sincer şi receptiv, vigilent, dar în acelaşi timp naiv, m-a captivat cu inocenţă cu care îşi exprimă părerile. Chimia dintre noi m-a încălzit mai mult decât vinul. Se pare că şi pe el, în scurt timp după acea seară, m-a căutat şi m-a invitat la o cafea. Acelaşi tip ok, degajat şi natural, conversaţia a decurs de la sine, subiectele curgeau, am vorbit despre viaţa, despre lume, psihologie şi filosofie, discuţii interminabile de parcă ne-am fi cunoscut dintotdeauna. Începusem să mă aprind şi nu-mi venea a crede. Eu, cea care a jurat că n-o să se mai apropie de nimeni atât de uşor… “Să vedem dacă treci testul!” I-am tăiat-o scurt şi am dispărut pentru o perioadă fără să mai dau vreun semn.

L-am lăsat să insiste, să-şi dorească, iar când m-am convins că este cu adevărat interesat, i-am propus o plimbare fără destinaţie prestabilită.Încă o seară interesantă, atracţia clar există de ambele părţi, spontaneitatea şi umorul, tachinările erau sarea şi piperul. Plimbarea a luat sfârşit târziu în noapte şi fiecare s-a retras la casa lui, însă gândurile erau în acelaşi loc. Inevitabil, jocul începuse. Şi tare ne plăcea!

Eram hotărâtă: “Nu vreau o aventură, trebuie să-mi joc bine cărţile!
Ieşirile neplanificate au continuat, ne-am lăsat purtaţi de val. La fel de “neplanificata” a fost şi prima noapte împreună. A fost ireproşabil, ne completam de minune. Târziu în noapte, am revenit în lumea reală şi m-au cuprins din nou temerile… Mi-am comandat un taxi şi am plecat. Vocile din capul meu se contraziceau şi mă judecau. Era mai bine dacă ar fi fost, dar dacă n-ar fi fost… Pleacă de aici, lasă-mă să respir!

Va urma?

One thought on “O poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *